CityBooks Drechtsteden ~ Robert’s Speciaalhuis Dutch

Gepost 25 april 2013 door Redactie in CityShops Dordrecht
rose-garden-deckchair-1817317-l_zps05cb8bb9[1]

De tuindagen komen er weer aan. Niks heerlijker dan, na een drukke dag of in het weekend, te luieren in de zon op uw tuinstoelen met heerlijke zachte kussens. Maar eigenlijk moeten er nieuwe kussens voor het tuinmeubilair komen. De oude zijn namelijk niet meer zo zacht en niet helemaal meer in uw smaak. Iets fris en vrolijks in de tuin, wat ook nog functioneel is maak je zelf of haal je bij Robert’s Speciaalhuis.

 De voorbereiding op heerlijk in de tuin leven met Robert’s Speciaalhuis

In de lentezon de tuin opruimen, alles aanvegen en schoonpoetsen. Nieuwe plantjes in de grond en de tuinmeubelen uit de berging. Nu nog een beslissing maken over de stijl van de tuin kussens en natuurlijk de maten goed opnemen. Daarna kunt u lekker naar de markt of stoffenwinkel voor een mooie stof. Kies daarbij wel voor een stevige, doch zachte stof, zodat de nieuwe kussens tegen een stootje kunnen en dat u er ook lekker op kunt wegdromen. Ook zal u na moeten denken over de wijze van bevestiging, zodat u de bevestigingsmethode kunt meenemen in uw patroon. Eveneens moet, met de berekening, u letten op de dikte van het vulmateriaal.

karrie-heart-dirty-8635726-l_zpsab874c63[1]Robert’s Speciaalhuis voor zachte kussens van polyether of koudschuim

Voor uw teakhouten ligbed in de tuin kunt u kiezen voor een matras van polyether. Ook kunt kiezen voor een meer comfortabel matras van koudschuim, zodat heerlijk wegzweeft in uw eigen tuin. Voor de terrasstoelen kunt u ook goed polyether gebruiken, wel is het bij zitkussens handig om de stof door de voering te stikken, zodat het geheel niet teveel verschuift. Zorg er dan wel voor dat de stof voor bewerking een keer goed gewassen is, om later krimpen te voorkomen. Een aantal bijpassende sierkussens maken het geheel af, de kussens in een stof naar keuze kunt u door Robert’s Speciaalhuis laten maken. Maar sierkussens zijn ook vrij gemakkelijk zelf te maken. De binnenhoes van de kussens is bijvoorbeeld 30 x 30 centimeter, deze kunt u vullen met polyether vlokken, maar zorg er dan wel voor dat u bij de buitenhoes aan weerszijden 2 centimeter speling heeft. Al het verschillende vulmateriaal kunt u bij Robert’s Speciaalhuis aanschaffen, eveneens kunt u een medewerker om advies over het te verwerken materiaal vragen.

 De lente en zomer in stijl door Robert’s Speciaalhuis in Dordrecht

Dit jaar zijn majestueuze- en grafische stoffen dé trend. Als u de print naar uw wens niet kunt vinden, dan kunt u ook op een simpele manier, bij wijze van een soort patchwork, aan de slag. Om te beginnen zoekt u een aantal stoffen die elkaar goed complimenteren, vervolgens bedenkt u hoe de stukken elkaar moeten overlappen om een soort print te creëren.  Aan de binnenzijde stikt u, met een rechte steek, de delen aan elkaar. Vervolgens knipt u de patchwork-lap op het beoogde formaat en naait u de hoes in elkaar. Het overigens ook leuk om een kussens te maken in een specifieke vorm, zoals een hart of een cilinder. Ook voor deze hoezen kunt u de binnenkussens zelf maken, maar u kunt het kussen laten vervaardigen in het atelier van Robert’s Speciaalhuis in Dordrecht.

 Robert’s Speciaalhuis omdat luieren in de tuin de meest kostbare manier van ontspannen is.

__________________________________________________________________________

Deze tekst is geschreven en gepubliceerd in opdracht van een klant van CityBooks Drechtsteden.
Hierbij heb ik gekozen voor het thema lente/zomer te gebruiken, met een doe-het-zelf allure.
Klik hier voor het artikel op CityBooks Drechtsteden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>